Onze complete service voor uw autobus

De MAN BusTopService is dé omvangrijke complete reparatie- en onderhoudsservice voor uw bus. Onze zeer gekwalificeerde experts vinden voor elk busprobleem een goede oplossing.

Allround reparatieservice

Uitgebreide complete reparatie- en onderhoudsservice voor alle autobusmodellen en -jaargangen.

Maximale inzettijden

Onze snelle service zorgt voor korte stilstandtijden en dus voor een verhoogde voertuigbeschikbaarheid.

Hooggekwalificeerd team

Ons geschoolde werkplaatsteam met een aanvullende specifieke opleiding maakt gebruik van de modernste tools.

Uitgebreide service voor alle autobusmodellen en -jaargangen

Voor elk probleem een oplossing: met het serviceportfolio op basis van competentie en prestaties bieden wij onderhoud en reparatie voor alle MAN en NEOPLAN-autobusmodellen en -jaargangen. Naast mechanische en elektronische reparaties biedt de MAN BusTopService ook de volgende services:

  • Conserveringswerkzaamheden op basis van de onderhoudshandleiding
  • Werkzaamheden aan de verwarming, het ventilatiesysteem, de airconditioning en elektronica
  • Werkzaamheden aan banden
  • Werkzaamheden aan ruiten
  • Lakwerkzaamheden
  • Werkzaamheden aan carrosserieën
  • Voertuigvoorbereiding: Reiniging van exterieur, interieur en bekleding
  • Toiletafvoer en verswatervulling

Service van specialisten

Als u naar de BusTopService rijdt, wordt u door ons opgeleide en zeer gekwalificeerde werkplaatsteam begeleid. Onze specialisten hebben een gespecialiseerde busopleiding van twee jaar gevolgd en kennen uw MAN autobus tot in het kleinste detail.

De servicespecialisten maken gebruik van de modernste gereedschappen en diagnosemiddelen om uw bus vakkundig te repareren. Daarbij gebruiken ze uitsluitend originele MAN onderdelen om een optimale pasnauwkeurigheid, werking en kwaliteit te garanderen.

Een efficiënt onderdelenbeheer zorgt ervoor dat vaak gebruikte onderdelen altijd beschikbaar zijn. In bijzondere gevallen wordt het benodigde reserveonderdeel binnen 24 uur geleverd.

Ophaal- en brengservice

Een werkplaatsafspraak kost ook altijd tijd: voertuig brengen, terugrit organiseren, voertuig weer ophalen. Comfortabeler gaat het met onze ophaal- en brengservice: wij halen uw bus bij u op, voorzien u van een vervangend voertuig op basis van beschikbaarheid en brengen uw bus na afloop van de werkzaamheden weer bij u terug.

Man Vrachtwagen

MAN | Service

We bieden uw onderneming, vertrekkende van een uitgebreide waaier aan servicemogelijkheden, al het nodige om het beheer van uw wagenpark te optimaliseren en de efficiëntie van uw transportactiviteiten te vergroten.

Financial

MAN | Financial Services

Kies de ideale formule op maat van uw noden en geniet van onze voordelige tarieven. Wij behartigen alle financiële en administratieve aspecten, zodat u volop kunt genieten achter het stuur.